Goud inkoop Amstelveen

Veel mensen hebben thuis gouden of zilveren artikelen die zij nauwelijks meer dragen of gebruiken. Dit is natuurlijk erg zonde! Al helemaal als u weet wat u hiervoor kunt krijgen bij Goud inkoop Amstelveen. Bij Goud inkoop Amstelveen krijgt u altijd een hoge prijs voor uw goud en zilver. Van gouden armband tot zilveren ring. Van gouden munt tot aan dentaal goud. Goud inkoop Amstelveen neemt echt al uw goud en zilver van u over!

1000 en 500 roepie

In november vorig jaar heeft de regering van India het besluit genomen om de biljetten 1000 en 500 roepie uit de omloop te halen. Het idee hierbij was om zoveel mogelijk zwart geld uit de omloop te halen. De werkelijkheid bleek anders. Het waren vooral de gewone inwoners van India die hier het meeste last van hadden. Dit kwam doordat er op veel plaatsen in het land nog steeds niet gepind kan worden. Hier komt bij dat veel inwoners van India geen eens een bankpas hebben. Het vertrouwen in geld daalde steeds meer en er ontstond een geld tekort. Dit is voor veel investeerders en beleggers een reden om naar een veiligere haven over te stappen.

Goud veilige haven

Aangezien de regering alleen indirect druk kan uitoefenen op de goudmarkt besloten veel investeerders over te stappen naar het investeren in goud. Dit was goed te zien aan de cijfers van de import van goud in India. In de eerste drie maanden van 2017 was dit vooral goed te zien. Toen werd er voor maar liefst 230 ton aan goud geïmporteerd. Alleen al in de maand maart was dit 100 ton. Dit zijn getallen die al lang niet meer zijn voorgekomen in India.

Goud verkopen bij Goud inkoop Amstelveen

Wilt u juist uw goud verkopen in plaats van goud inkopen? Kom dan langs bij Goud inkoop Amstelveen! Bij Goud inkoop Amstelveen bent u verzekerd van een goede prijs voor uw goud en zilver! Klik hier voor contact.