Carnavalsweekend voorbij

Voor veel Nederlanders zit het carnavalsweekend er weer op. Iedereen, op de echte party animals na, is aan het bijkomen van het weekend vol feest, pracht en praal. Voor veel mensen is het carnavalsweekend een prijzig weekend, waarbij er veel geld aan hapjes en drankjes buiten de deur uitgegeven wordt. Iedereen kan, na een duur weekend, wat extra geld goed gebruiken. Goud Inkoop Amstelveen, een onderdeel van de Goudinkoop Specialist, biedt u hierin dan ook een goede oplossing. Goud Inkoop Amstelveen neemt al uw oude goud en zilver over tegen een schappelijke prijs. Zo hoeft u zich de rest van de maand geen zorgen te maken op financieel gebied. U kunt ten allen tijden langskomen in de winkel om te zien wat u voor uw waar geboden krijgt.

Goud prijs nog in stijgende lijn

De prijzen voor goud en zilver zitten nog steeds in een stijgende lijn. Kijkend naar de koersen de afgelopen maanden, bleek dat de goud prijs met ongeveer 6 procent is gestegen naar 37.941 per kilo. Ook de zilverprijs wist te stijgen. De prijs steeg de afgelopen maanden met meer dan 8 procent, wat ertoe heeft geleid dat voor een kilo zilver nu meer dan 550 euro wordt betaald. Goud Inkoop Amstelveen laat u profiteren van deze stijging, door u prijzen te bieden die worden gebaseerd op de huidige koers. Kom dan ook snel langs om de stijgingen niet aan u voorbij te laten gaan!

Prijzen kunnen gaan dalen

Volgens kenners is het raadzaam om, indien u uw goud en zilver wilt verkopen, hier niet te lang mee te wachten. De kersverse president Donald Trump heeft aangegeven de rente in de VS te gaan verhogen. Dit betekent dat het voor investeerders aantrekkelijker zal worden om geld opzij te gaan zetten en hun goud te gaan verkopen. Dit zal leiden tot een daling van de goud prijs. Klik hier om in contact te komen met Goud Inkoop Amstelveen, om nu nog van de prijsstijging gebruik te kunnen maken.